Web3-Projekt

anotherblock udgiver The Weeknds sang "Acquainted" som NFT med producenten DannyBoyStyles

anotherblock har hurtigt skiftet fra koncept til succesfuld lancering i løbet af de foregående mange måneder. I dag, den 22. september, udsender de The Weeknds R&B-sang "Acquainted", som firmaet siger, kunne være et af de største NFT-dråber inden for musik endnu. For at finde ud af, hvad der har ændret sig siden vores sidste samtale, chattede vi med Michel Dahlberg Traore, CEO og medstifter.
anotherblock udgiver The Weeknds sang "Acquainted" som NFT med producenten DannyBoyStyles
Du læser:  
anotherblock udgiver The Weeknds sang "Acquainted" som NFT med producenten DannyBoyStyles

Hvem er anotherblock? 

Vi mødtes med gruppen i foråret for at diskutere musik og Web3 med anotherblock. Sidst vi talte med Michel, havde de lige startet anotherblock. Virksomheden blev grundlagt sammen med Filip Strömsten og Sebastian Ljungberg med det formål at gøre det nemt at købe og sælge musik-NFT'er.

“Jeg vil gerne kalde os et kollektiv af musikejere. Målet er at opbygge et globalt fællesskab af musikelskere, der ønsker at eje musik aktiveret af NFT'er.”, fortalte Michel os.

Vi er spændte på at høre, hvordan det går – hvad er der sket i de sidste par måneder?

Vi lancerede og lavede vores første drop med R3HAB og Laidback Luke i slutningen af august, hvilket blev utrolig godt modtaget.

"Vores drop med R3HAB og Laidback Luke blev udsolgt på få minutter og blev en af månedens største NFT-musikudgivelser på verdensplan"

I aften er det næste drop med The Weeknds fantastiske R&B-hit "Acquainted" via hans mangeårige producer DannyBoyStyles, som vi er virkelig spændte på at udgive. 

DannyBoyStyles

Hvad har været mest overraskende under din rejse de seneste måneder?

Vi har set en enorm interesse fra Japan, som ikke var et fokusmarked for os i starten. Omkring en femtedel af vores Discord-fællesskab kommer fra Japan og er vokset organisk, siden vi begyndte at kommunikere før det første drop, hvilket er rigtig sjovt. 

 

Hvad har været den hårdeste og bedste del af denne rejse? Hvad er der egentlig gået galt?

Heldigvis er intet gået galt. Den mest underholdende del har uden tvivl været at lancere og opleve vores første præstationer som et team, fordi vi har en fantastisk en. Derudover de diskussioner, vi har haft med sektoren, herunder musikselskaber og musikere, som forstår, hvordan de kan drage fordel af anotherblock og deltage i at skabe fremtidens musikindustri ved hjælp af Web3.

 

Du har hentet mange store, globale musikskabere, som har lanceret musik-NFT'er gennem din platform, hvordan er forholdet til dem, og hvad er deres syn på musik i Web3?

De musikere, sangskrivere og producere, der arbejder med os, gør det, fordi de støtter den transformation, vi skaber i musikbranchen. mest på den økonomiske side, hvor vi etablerer en helt ny indtægtskilde. Dels fordi vi kan knytte tættere bånd mellem fans og musik end nogensinde før takket være NFT'er. Vores teknologi gør det ekstremt klart, hvem der ejer hvad og hvad det indebærer, men der er stadig en alvorlig mangel på åbenhed i musikbranchen. Mange anser dette for at være en ny grad af selvstændighed og et frisk pust. Det er afgørende, at vi har et tæt samarbejde med dem og skaber vores tilbud som et team.

Du har bygget din egen markedsplads, hvordan har den rejse været?

Vi har ikke bygget vores egen markedsplads, men vi har bygget vores egne kontrakter, der gør det muligt at præge NFT'er anotherblock.io. Det sekundære markedssalg finder i øjeblikket sted på Opensea, Looks Rare og andre aggregatorer. Vi undersøger mulighederne for at bygge en markedsplads.

 

Hvad er dit fokus næste år?

Vores fokus er på at fortsætte med at udgive højkvalitets musik NFT'er på regelmæssig basis, cirka en gang om måneden. Vores første fokus har været på USA og Storbritannien, men vi arbejder nu også på at udvide vores internationale kompetence i Asien.

Sidste spørgsmål - hvem er drømmekunstneren, du håber at udgive en musik-NFT med?

"Vores nuværende drop med en sang af The Weeknd er virkelig en drøm for os. Ellers er jeg personligt en ikke-angrende fan af Kanye, så en sang fra "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" ville ikke være forkert!"

Vil du vide mere om anotherblock eller interesseret i at købe deres NFT'er? Tjek deres hjemmeside ud, discord og instagram!