Web3-Projekt

Banebrydende drikkevare-NFT:er i Norden – Lancering af Arctic Blue Legacy NFT

Store drikkevarevirksomheder inklusive Coca Cola og Budweiser har introduceret drikkevare-NFT:er i USA. Læs mere om vores egen finske Arctic Blue Beverages indsats for at etablere drikkevare-NFT:er i Norden her.
Banebrydende drikkevare-NFT:er i Norden – Lancering af Arctic Blue Legacy NFT
Du læser:  
Banebrydende drikkevare-NFT:er i Norden – Lancering af Arctic Blue Legacy NFT

For Arctic Blue Beverages begyndte det hele med en skør idé om at flaske Arktis naturlige skønhed op. Arctic Blue Beverages prioriterer kvalitet, håndværk og design, hvilket har resulteret i, at deres varer har vundet international anerkendelse.

Det seneste tilbud fra virksomheden til at komme på markedet er Arctic Blue Legacy Gin. Produktet er håndlavet i Finland og lagret på egetræsfade i 24 måneder. Arctic Blue Legacy kombinerer Timo Sarpanevas berømte glasdesign med den internationalt anerkendte ekspertise fra mesterdestilleriet Asko Ryynänen. Ved San Francisco World Spirits Competition i 2022 og International Wine and Spirit Competition i 2021 modtog Arctic Blue Legacy den højeste hæder fra hele verden.

Det er tid til at gå ind i Metaverset med Arctic Blue lige nu.

E415-prototypen, skabt i 1976 for Iittala af international kraft i finsk design Timo Sarpaneva, tjente som inspiration til Legacy-flaskens karakteristiske stil (1926-2006). Skulpturen Gateway to Dreams af Sarpaneva fungerer som model for den luksuriøse trækasse lavet af Legacy. Sammen med Sarpaneva Design og Infinity er hans design stille og roligt blevet modificeret til nye anvendelser, hvilket har født Arctic Blue Legacys udseende. Tilladelseslisten er i øjeblikket tilgængelig, og selve NFT:er tilgængelig i 3000 mints.

NFT har en række hjælpeprogrammer, hvilket er noget, vi godt kan lide. Du kan deltage i begivenheder, der kun er åbne for indehavere, herunder ferier, luksusmåltider og smagsprøver. Derudover får du stemmerettigheder inden for fællesskabet, såsom muligheden for at bestemme, hvor en indehaverbegivenhed skal afholdes først, og du integreres automatisk i Arctic Blue Beverages Web3-fællesskabet. Det faktum, at NFT er forbundet med en fysisk genstand, specifikt en limited edition Arctic Blue Legacy Gin, kan være det mest slående aspekt. Ginen har lagret i 24 måneder på egetræsfade ved hjælp af botaniske stoffer og vilde bær, der blev fundet under de finske gletsjere. NFT forvandler sig fra en lukket til en åbnet flaske, når du udøver dine købsrettigheder til din fysiske flaske.

Lukket kasse
Åbnet kasse

Tilladelseslisten er i øjeblikket åben, og NFT vil blive udstedt på Ethereum blockchain. Vi er oprigtigt ivrige efter at se processen udvikle sig, mens Norden indtager en central scene i drikkevare-NFT:er.

Følg ABs rejse ind i web3 på Twitter.