Web3-Projekt

Bæredygtig mode i Metaverset - RENS Original

RENS The Metaverse og bæredygtig mode mødes i Original. Men hvordan fungerer alt, og hvad er baggrunden for det? Vi talte med Jesse, medstifteren af RENS, for at tale om hans baggrund, RENS, og hvad der venter forude.
Bæredygtig mode i Metaverset - RENS Original
Du læser:  
Bæredygtig mode i Metaverset - RENS Original

Hej Jesse, inden vi hopper ind i RENS, vil du fortælle os lidt om dig selv? Hvad er din historie?

Jeg kom til, hvor jeg er nu, for det meste ved et tilfælde. I 2012 flyttede jeg til Finland fra Vietnam for at gå på Mikkelis Aalto Universitet. Jeg var planlagt til at gå på Aalto Universitet i Helsinki for at tage en kandidatgrad efter at have modtaget min B.Sc. Men efter det begyndte jeg at arbejde for DealDash, og jeg lancerede snart mit første firma, FactoryFinder. Hos FactoryFinder havde vi en vis succes, men i sidste ende fungerede tingene ikke. Jeg mødte Son under nogle omstændigheder, og vi begyndte at arbejde på RENS.

 

Hvordan fik du idéen til RENS?

Nå, vi kiggede rundt i verden af bæredygtig mode, og vi lagde mærke til, at de fleste bæredygtige modemærkers salgsargumenter var ret kedelige og lignede meget i deres stil. Vi ville egentlig bare skabe et bæredygtigt modebrand, der faktisk appellerer til de yngre generationer. Vi har stort set bare besluttet, at vi kunne gøre det bedre end resten…

 

Det første produkt var lavet af økologisk bomuld, og det var virkelig dårligt og grimt, til sidst udgav vi det ikke. Vi kom tilbage til tegnebrættet, og takket være forbindelserne fra min tidligere opstart fandt vi en masse gode leverandører til innovative, bæredygtige materialer.

 

En meget iværksætterrejse! Hvordan kom du ind på Web3?

Jeg mødte Trung, administrerende direktør for Axie Infinity, mens jeg var i Forbes 30 under 30, Vietnam og Europa, og vi blev hurtigt tætte. Jeg var kun vagt bekendt med NFT:er og Beeple på det tidspunkt, og jeg vidste meget lidt om blockchain-teknologi. Efter at have undersøgt NFT:er og Web3 i dybden, indså vi, at denne teknologi er banebrydende og afgørende for udviklingen af det kommende internet. Dette fik os til at tage den ekstreme beslutning om at tilslutte os Web3-mærket. Vi modtager støtte fra Axie Infinity and the Sandbox grundlæggere et stykke tid efter.

 

Fedt nok! Men hvordan implementerer du NFT:er i din virksomhed?

Nå, vi har i øjeblikket sneakers tilbuddet og hættetrøje tilbuddet. Den fysiske sneaker er lavet af genbrugsplast og hættetrøjen er lavet af kaffeaffald og bambus. For hvert køb af sneaker eller hættetrøje får du NFT:er sammen med de fysiske produkter. Du kan bære NFT i Sandbox, Decentraland, ReadyPlayerMe og mere.

Vi er vokset meget, siden vi trådte ind i NFT-området og er begyndt at udvikle vores egen proprietære teknologi. Vi tror på interoperabilitet mellem blockchains, og vi ønsker, at vores NFT:er skal have Metaverse-værktøj på tværs af flere platforme.

 

Okay, så hvilken type værktøj?

Når folk tænker på Metaverse, tænker de normalt på filmen "Ready Player One". Det er lidt for mainstream efter min mening, når jeg tænker på Metaverse tænker jeg på "Walter Mittys hemmelige liv". Det har ikke noget at gøre med Metaverse, men hovedpersonen spillet af Ben Stiller har skizofreni. Han har et kedeligt, banalt job, men i hans sind lever han også alle disse skøre scenarier. På en måde ønsker vi at kopiere det i det virkelige liv. Du kan bære en normal hættetrøje eller sælge fysiske bæredygtige sneakers, men vi ønsker, at du også skal kunne gøre dette i metaverset. Vi ønsker, at du skal være i stand til at bære dine sko i Metaverse og rejse fra spil til spil, hvilket gør det virkelig interoperabelt.

 

Så ... lancerer du et token?

Se, vi tror, at decentralisering vil være måden, forbrugermærker fungerer på i fremtiden, men vi ønsker ikke at understrege de økonomiske motivationer for meget. Folk bør engagere sig i dit spil eller din virksomhed, fordi det er fantastisk og fremmer en følelse af fællesskab, ikke fordi det er rentabelt.

 

Det minder mig om begyndelsen af internettet. Hvert eneste latterlige forslag er finansieret, og bagmændene bliver ofte narret. Som det var tilfældet med pet.com og amazon.com under dot-com-boblen, er alle, der virkelig gør noget legitimt, klumpet sammen med svindlerne. Det vil politikerne også understrege. EU beskæftiger ikke engang en eneste blockchain-specialist, og de forsøger nu at styre et emne, de ikke forstår. Lige nu undgår vi tokens for ikke at blande os i juridiske forhold eller ændre incitamenterne. I sidste ende håber vi at udvikle utrolige produkter og et fællesskab!

 

Hvad kommer RENS i den nærmeste fremtid?

Vi sliber hårdt på vores produkt. Det kommer til at være spilbaseret, for det meste unscripted metaverse. Vi har støtte fra grundlæggere af SuperCell, Tencent, Sandbox og Axie Infinity, og de fleste af vores samlinger vil i fremtiden være knyttet til bestemte spil. Vi håber at få produktet ude snart, så følg med!

Hvad skal folk gøre, der vil interagere med RENS lige nu?

Du kan købe hættetrøjer og præge Sandbox utility NFT:erne.

Discord er nu åben for offentligheden, og du kan også følge os på Twitter!

Kig på RENS Original her!