Vejledninger

De bedste kryptobørser lige nu for os i Danmark

Er du i tvivl om hvilken kryptobørs du skal bruge til din handel? Vi har testet og rangeret de bedste kryptobørser for danskere lige nu.
De bedste kryptobørser lige nu for os i Danmark
Du læser:  
De bedste kryptobørser lige nu for os i Danmark

Er du i tvivl om hvilken kryptobørs du skal bruge til din handel? Vi har testet og rangeret de bedste kryptobørser for danskere lige nu.

Som du sikkert har forstået, er vi hos NFT.se ekstremt taggede omkring NFT:er og udforsker potentialet bag dem.

Vi ønsker, at du er en del af vores rejse og lærer om NFT:er, og hvordan du kan bruge dem i din hverdag. MEN for at komme i gang med NFT-handel, skal du først anskaffe dig noget kryptovaluta (krypto).

Den nemmeste måde at gøre dette på er via en centraliseret kryptobørs. Nedenfor har vi samlet de tre bedste børser, hvor du kan få krypto til at kunne købe NFT:er.

Vi har rangeret kryptobørserne NEDENFOR efter følgende kriterier:

  1. Brugervenlighed
  2. Sikkerhed
  3. Gebyrer
  4. Udvalg af tokens
Coinbase

Coinbase

en af ​​verdens mest populære kryptovaluta udvekslinger. Coinbase blev grundlagt i 2012 og børsnoteret i 2021. I dag har Coinbase 89 millioner verificerede brugere. Coinbase har en intuitiv brugerplatform og en bred vifte af guider i deres træningsplatform "Coinbase Learn", hvor du kan lære mere om blockchains og Web3, hvilket gør det til en af ​​de bedste børser at starte på.

Coinbase er også en sikker platform og har forsikring mod hackere. Forsikringen gælder dog ikke, hvis en tredjepart har adgang til din specifikke konto eller adgangskode, men gælder i situationer, hvor Coinbase-databaser er udsat for hacks. Coinbase har lidt flere tokens end Firi. Coinbase er på CryptoRunners topliste over de bedste kryptohandelsplatforme, de har også en liste over top 100 kryptovaluta kurser, hvis du vil følge den innan du köper.  

Hvis du er ny inden for krypto og NFT:er og leder efter et lidt bredere udvalg, er dette det rigtige sted for dig.

Bedst til: Begyndere

Brugervenlighed: 9/10

Gebyrer: 2% producent / 2% taker

Sikkerhed: 10/10

Udvalg af tokens: 7/10

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com er i løbet af det seneste år gennem sin aggressive markedsføring blevet en af de mest kendte mærker i kryptosfæren. Gennem spændende partnerskaber har de bl.a. optrådt på UFC og Paris Saint-Germains trøjer, hvilket skabte en stor spredning af mærket. Crypto.com tilbyder flere forskellige kryptovalutaer, kreditkort til krypto også satse programmer med deres eget token $ CRO for lavere gebyrer. Crypto.com har en meget god mobilapp, hvor du kan købe NFT:er direkte med et kreditkort. Hvis du er fortrolig med krypto fra fortiden og ønsker at fortsætte din rejse, er dette et godt valg for dig. 

Bedst til: Erfarne brugere 

Brugervenlighed: 8/10 

Gebyrer: 0,4%

Sikkerhed: 9/10

Token Range: 8/10

Binance

‍Binance

Til den mere avancerede trader, der også ønsker at handle altcoins (valutaer ud over de mest populære) er Binance er det perfekte sted. Binance blev grundlagt af kryptoprofilen CZ i 2017 og er den største kryptobørs på handelsbasis. Udover en meget bred vifte af tokens har Binance også en startplade, hvor du kan investere i nye projekter, før de bliver noteret på kryptobørser, samt en NFT-markedsplads, der understøtter transaktioner på Ethereum og Binances egen blockchain Binance Smart Chain. Ligesom Coinbase Learn har Binance en Academy! Hos Binance Academy kan du lære alt om blockchains og krypto. Ideel til dig, der ønsker at uddybe din viden inden for faget.

Bedst til: Avancerede brugere 

Brugervenlighed: 8/10

Gebyrer: 0,1%

Sikkerhed: 8/10

Token Range: 10/10

‍Vi håber, at du finder guiden nyttig, og at det er lykkedes os at støtte dig på din rejse i Web3!