Web3-Projekt

Completion One

For 6 måneder siden startede Andreas D. Christiansen NFT-projektet Fuldførelse , der skaber NFT'er af psykedeliske oplevelser i VR. Andreas der bor i Danmark mødte mig på Google Meets til et interview.
Completion One
Du læser:  
Completion One

Tjena Andreas! Kan du fortælle os lidt om dig selv, før vi dykker dybt ned i Web3?

Jeg har altid været interesseret i personlig udvikling, især fra et psykologisk og spirituelt perspektiv. Fra en ung alder var jeg meget genert og indadvendt, hvilket gjorde det svært for mig at møde nye mennesker. Det kom til et punkt, hvor jeg fik nok og begyndte at tage fat i min personlige udvikling fra et socialt perspektiv, hvorefter rejsen har ført mig på et mere spirituelt og introspektivt spor.

Jeg sluttede mig til krypto- og NFT-scenerne for ganske nylig. Selvom jeg aldrig har investeret i kryptovaluta, blev jeg meget tidligt opmærksom på vigtigheden af decentralisering. Jeg var dog langsommere til at forstå vigtigheden af NFT'er. Hvorfor skulle nogen ønske at besidde noget, der er synligt for alle, efter min mening? Jeg var lidt fast i "højreklik på gem"-stadiet. Først for omkring seks måneder siden forstod jeg virkelig, hvordan man kobler VR til NFT'er, og hvor absurd det ville være at kunne købe en smuk og dyb VR-oplevelse.

Hvorfor startede du med Completion?

Jeg har været virksomhedsejer i 8 år, så da det gik op for mig, at man kunne eje en NFT, en oplevelse med menneskelig værdi i form af skønhed og psykologisk påvirkning, satte jeg alt i bero, samlede penge og samlede et team til afslutning.

Jeg tror, ​​at den inflation, vi har nu, vil vise, at samfundet er styret af et økonomisk system, som vi har taget for givet. Vi lever i et system skabt af mennesker, der er ligeglade med dine eller mine interesser og sigter efter at maksimere værdien til deres egen vindings skyld. Min vision er, at vi om ti år har bygget en digital valuta, der er baseret på menneskers individuelle transformative rejser mod en mere empatisk, opmærksom sindstilstand med mindre stress og mere. Ved at bruge denne valuta vil vi føre samfundet til et bedre sted. Jeg ser virkelig, at digitale valutaer kan åbne op for muligheder for at bevæge sig væk fra det nihilistiske pengesystem, vi har nu, mod en verden, der er ønskværdig og frem for alt smuk at være i. Dette er min og Completions mission.

Kan du fortælle os lidt mere om NFT?

De fleste mennesker forstår ikke længere, hvad der føles godt eller forfærdeligt, fordi de er så "ude af kontakt" med deres egne følelser. Jeg tror også, at folk undervurderer, hvor svært det er at producere noget, der virkelig inspirerer seerne til en WOW-reaktion. Vores NFT blev produceret af ekstremt begavede kunstnere ved hjælp af supercomputere, der kunne producere arbejde på vores kaliber. Teknologi, musik og kunst fungerer utrolig godt sammen.

Vores første kollektion består af tre forskellige niveauer, som alle giver adgang til forskellige oplevelser. Vi lancerede fredag ​​den 27. maj kl OpenSea og du kan køb vores NFT'er der. Når du har købt en NFT, skal du blot oprette en profil på vores hjemmeside, logge ind på vores VR-app på dit Oculus Quest VR-headset og verificere din MetaMask-wallet, så er du færdig!

For at give mere kontekst til, hvordan vores NFT'er kan påvirke dig, deltog vi for nylig i præsidentens topmøde i Danmark, hvor en fyr begyndte at græde, fordi oplevelsen var så intens og smuk. Vi blev også inviteret backstage for at give en demo grundlæggeren af ​​AirBnb, og han kunne virkelig godt lide produktet!

Det lyder fantastisk, men hvorfor sælge oplevelsen som en NFT og ikke en Web2-abonnementsmodel?

NFT'er gør det muligt for folk at eje noget af det, de investerer i og tror på. Hvis folk kan lide og taler meget om et produkt, hvorfor så ikke belønne dem for det? Den største grund til, at jeg holder så meget af NFT'er, er, at de muliggør en ny form for medejerskab, som de traditionelle Web2-modeller ikke understøtter.

Hvor er dit fokus i den nærmeste fremtid?

I betragtning af hvor fundamentalt anderledes vores projekt er fra de fleste andre NFT-projekter, har jeg faktisk ikke så store forventninger til vores debut. På sigt tror jeg, at initiativet vil udvide sig i takt med, at flere kommer til at værdsætte betydningen af de oplevelser, vi producerer. I stedet for at opføre strukturer baseret på hype, stræber vi efter at producere reel værdi.

Lige nu sælger vi til både virksomheder og private, fordi produktet er så alsidigt. Oplevelserne kan f.eks. både hjælper dig med at falde til ro eller komme ind i en tilstand af hyperfokus, når du skal levere noget.

Oplevelsen

Andreas viste sig at passere gennem Stockholm på en forretningsrejse dagen efter, vi optog interviewet på Google Meets, så vi mødte ham for at få en live demo af projektet. Efter at have talt om mødet, livet og os selv som mennesker, dykker vi ned i Completion-oplevelsen.

Efter at have taget headsettet på, bliver jeg mødt af en menu fuld af mediefiler. Jeg får prøvet en oplevelse fra niveauet i spillet kaldet "Unity". Når jeg klikker på filen og trækker vejret dybt, begynder en mystisk sang at spille i baggrunden. En visuel oplevelse, der ligner synet, når man kigger gennem et kalejdoskop, dukker op midt i mit synsfelt, og pludselig er oplevelsen i fuld gang. Alt det, der stressede mig i løbet af dagen, flyver forbi, og de forskellige (mest krypto) relaterede ting, jeg har tænkt på på det seneste, forsvinder i modsætning til indtrykket af musikken og de visuelle effekter. Snart vil min sindstilstand ændre sig markant. Oplevelsen, som varer i cirka 12 minutter, men opleves som meget mindre, sætter mig i en behagelig nærmest "trans-agtig" tilstand af flow, indtil den lige pludselig toner ud og oplevelsen er slut. Jeg tager mit VR-headset af og lander langsomt tilbage i rummet. Jeg føler mig afslappet, nærværende og frem for alt imponeret over oplevelsen. Jeg har i flere år mediteret sporadisk med Headspace-appen, og dette kan bedst beskrives som Headspace på steroider. Jeg er virkelig positiv til innovationen, og glæder mig til at følge Andreas og Completion på deres rejse!

Hvis du vil følge Andreas og Completion, kan du finde dem her!

Afslutningswebsted / Twitter / Instagram / OpenSea / LinkedIn