Web3-Projekt

Cryptos eget sammenligningsservice - en anmeldelse af CryptoRunner

Vidste du, at crypto har sin egen sammenligningsservice? I denne guide fortæller vi dig alt, hvad du behøver at vide om CryptoRunner.
Cryptos eget sammenligningsservice - en anmeldelse af CryptoRunner
Du læser:  
Cryptos eget sammenligningsservice - en anmeldelse af CryptoRunner

Hvis du har shoppet tøj, elektronik eller andet online og har prøvet at sammenligne priser, har du sandsynligvis besøgt Pricerunner på et tidspunkt. Hvad du muligvis ikke vidste, er, at krypto har sin helt egen sammenligningsservice, kaldet CryptoRunner. På CryptoRunner kan du sammenligne crypto-priser, udvalg af børser og omkostninger på forskellige børser for at finde den bedste pris og den bedste børs for dig. Vi har prøvet CryptoRunner og skrevet en anmeldelse.

Baggrund

CryptoRunner ejes af den svenske virksomhed Optimizee AB. Optimizee fokuserer på at give information og uddannelse til sine kunder om investering og finans. Udover CryptoRunner ejer Optimizee også InvestoRunner og TradingRunner, som sammenligner og uddanner brugere om investerings- og handelsplatforme. Hjemmesiderne har over 400.000 besøgende om måneden og har udviklet partnerskaber med over 50 virksomheder inden for trading og investering.

CryptoRunners tilbud

Når det gælder udbud, mangler der ikke noget på CryptoRunner. Websiden samler priser for tusindvis af kryptovalutaer i lokale valutaer (DKK, SEK, NOK, EUR osv.). Når det gælder kryptobørser, sammenligner CryptoRunner 14 forskellige børser, inklusiv Binance, Coinbase, Trijo, Safello og Kriptomat. CryptoRunner sammenligner disse børser på baggrund af ydelser, indskud- og udbetalingsomkostninger, gebyrer og spread. En ting, vi mener, der kunne tilføjes til sammenligningen, er udbuddet af kryptovalutaer pr. børs. Det er relativt nemt at navigere til listen over kryptobørser, og du kan se hele listen her.

Brugeroplevelsen

Det er relativt nemt at købe krypto gennem CryptoRunner. Det er dog værd at bemærke, at CryptoRunner ikke har sin egen børs eller opbevaringsservice, men fungerer i stedet som en sammenligningsservice og reference til andre kryptobørser og “wallets” - digitale tegnebøger. Når du skal købe krypto, vil menuen se ud som på billedet nedenfor:

For at finde den bedste børs for dig, skal du først vælge den kryptovaluta, du vil købe. Du kan vælge mellem 17 kryptovalutaer eller "anden kryptovaluta". Derefter vælger du betalingsmetoden, som omfatter Klarna, Kort, Bankoverførsel, Paypal, Neteller og Skrill. Når du klikker på "åben konto", vil CryptoRunner føre dig til den kryptobørs, der passer bedst til dine valg baseret på valutaen og betalingsmetoden, du har valgt.

Bemærk, at hvis du vælger "anden valuta", vil betalingsmetoden være Bitcoin, og børsen, du henvises til, vil være Binance. Binance er en af de børser med det største udvalg af kryptovalutaer.

Som bonus har CryptoRunner også et stort bibliotek med ressourcer til at lære mere om krypto. De har vejledninger om NFT, Bitcoin, Web3, Metaverse, skat, osv. Dette er perfekt for begyndere, og dem, der vil lære mere grundlæggende om branchen.

Gebyrstrukturen

CryptoRunner opkræver ingen transaktionsgebyrer for dine kryptokøb, men fungerer i stedet som en "affiliate", hvilket betyder, at de bliver betalt af de kryptobørser, de henviser dig til. CryptoRunner sammenligner omkostningerne på de børser, de henviser til, og du kan se, om omkostningen er lav, mellem eller høj. Selvom dette er en god indikator, mener vi, at handelsomkostningerne kunne specificeres og sammenlignes endnu tydeligere!

Konklusion

CryptoRunner er en meget god service for begyndere, der ønsker klarhed om, hvor og hvordan man køber kryptovaluta. Hvis du ved, at du vil bruge Swish til at købe Bitcoin for 5000 DKK, er CryptoRunner perfekt for dig, da de vil kunne anbefale den rigtige børs, der opfylder dine specifikke krav!

Læs mere her.