Vejledninger

Hvilken wallet skal jeg vælge til Ethereum 2022?

Du har sikkert observeret, at på 99% af markedspladserne kræves en krypto wallet, hvis du har forsøgt at indtaste metaoversigten og købe NFT:er. Det er ikke helt klart, hvilken wallet du skal bruge, så bare rolig! Du kan vælge fra en kort liste over wallets på denne side for at gemme, sende og modtage Ethereum. Du skal bruge digitale wallets for at købe og opbevare NFT:er sikkert.
Hvilken wallet skal jeg vælge til Ethereum 2022?
Du læser:  
Hvilken wallet skal jeg vælge til Ethereum 2022?

Hvis du har forsøgt at komme ind i metaversummet og købe  NFT:er, har du sikkert bemærket, at du har brug for en krypto wallet på 99% af markedspladserne. At vælge hvilken wallet der skal bruges er ikke helt klart, men bare rolig! I denne artikel vil vi give dig en kort liste over muligheder for wallets til at bevare, sende og modtage Ethereum. Digitale wallets er afgørende for, at du kan købe  NFT:er og opbevare dem sikkert! Vi mener, at kriterierne for en god wallet er følgende:

  • Kontrol over dine private nøgler
  • Evne til at handle og bevare
  • Brugervenlighed
  • Sikkerhed
  • Kompatibilitet med forskellige browsere

Hvis din wallet ikke har ovenstående funktioner, er dine tokens afsløret. Men stress ikke, alle wallets nedenfor sætter kryds i boksene ovenfor, så bare vælg og vælg her. Hvis du endnu ikke har købt nogen Ethereum, så tjek vores guide med vores testede anbefalinger om kryptobørser 2022 her.

MetaMask

Du kan ikke skrive en liste over de bedste Ethereum-wallets uden at nævne de mest populære og brugte MetaMask. Walleten repræsenteret af den ikoniske ræv fungerer som en browserudvidelse, der giver dig adgang til Ethereum-netværket. Gennem MetaMask kan du bevare og sende Ethereum, samt interagere med applikationer og smarte kontrakter på Ethereum-netværket. MetaMask understøtter også Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Optimism, KCC og flere testnetværk. MetaMask har ingen kontrol over nogen af ​​dine personlige oplysninger eller data, men alt holdes krypteret i din browser. Det betyder, at hvis du mister adgangen til din MetaMask og skal gå ind igen, er den eneste måde at gøre det på med din hemmelige gendannelsessætning. Hold det sikkert, vi har personligt mistet gendannelsessætninger, og det er ikke sjovt!

Hvis du vil vide mere om, hvordan du installerer og bruger MetaMask, så tjek det ud vores guide her.

Coinbase Wallet

Coinbase, en cryptocurrency-børs, lancerede Coinbase Wallet i 2018. På grund af hvor enkel den er at bruge, er tegnebogen blevet ekstremt populær. Hvis du i øjeblikket bruger Coinbase, fungerer denne wallet godt. Desværre er tegnebogen ikke open source og ejes i stedet af Coinbase, men den håndterer transaktioner med en række forskellige kryptovalutaer. På trods af at have været målet for adskillige brud i fortiden, er tegnebogens kode aldrig blevet afsløret. Derudover skal det bemærkes, at Coinbase har meget stærke sikkerhedsforanstaltninger på plads for sin handelsplatform, herunder forsikring mod betydelige indtrængen.

Hvis du vil prøve Coinbase Wallet, kan du installer det her!

MyEtherWallet

MyEtherWallet er en lidt mere teknisk og mindre populær wallet end MetaMask og Coinbase Wallet, men er ikke værre til den. MyEtherWallet er open source og til glæde for de mere teknisk orienterede læsere kan du både interagere med og skrive smarte kontrakter via din wallet. MyEtherWallet blev hacket i 2018. I hacket blev brugerne sendt til en phishing-side, hvor de ville opgive deres gendannelsessætning. Siden da er walleten dog blevet opbevaret sikkert, det vigtige her er ALDRIG at opgive din hemmelige gendannelsesfrase til nogen. MetaMask eller MyEtherWallet vil aldrig bede om den sætning, så hold den for dig selv, ALTID! MyEtherWallet indeholder både en BTC / ETH swap funktion og en ETH / FIAT swap funktion, hvor du kan konvertere din ETH til euro eller chf.

For at nævne alle ovenstående wallets er, at de alle er kompatible med en hardware-wallet. For at øge sikkerheden anbefaler vi, at du anskaffer dig en, f.eks. Ledger eller Trezor for at sikre, at din krypto opbevares sikkert! Hvis du vil læse mere om at købe krypto eller  NFT:er, så tjek disse artikler: