Events

Norn hos Nordic Blockchain Conference 2022

Den fjerde udgave af Nordic Blockchain Conference sker i København d. 1.12.2022. Norn vil være der, men hvad handler eventet egentlig om?
Norn hos Nordic Blockchain Conference 2022
Du læser:  
Norn hos Nordic Blockchain Conference 2022

Nordic Blockchain Association er en af de største non-profitblockchain-organisationer i Norden. En international distribueret organisation,som er baseret på skandinaviske værdier.

Nordic blockchain Association er en netværksfacilitator, der hjælper betydningsfuldeorganisationer, løsninger og netværk, som bruger blockchain og DLT til at løseudfordringerne ved at leve i et samfund, der er ved at blive transformeret afden fjerde industrielle revolution.

Som en nordisk kilde til global ”collaborative intelligence” i blockchain,er en af Nordic Blockchain Associations nøgleforpligtelser af forbindefællesskab og netværk gennem en række initiativer fra en månedlig kurateretbegivenhedsserie, der udnytter viden og information til et bredt netværk afWeb2.5-professionelle såvel som studerende baseret primært i Nordeuropa. -Altsammen førende til den årlige flagskibskonference, der udvider rækkevidden ogforbinder Web2- og Web3-professionelle for at fremdrive yderligere inspiration.Inspiration der driver uddannelse til at styrke forretningsforbindelser,understøtte overgangen til blockchain og fremme blockchain-teknologi, som endel af den fælles interesse.

Fælles for alle arrangementer er forsamlingen af en stærk repræsentation afbrancheinteressenter fra traditionelle kooperativer, den akademiske verden ogforskere, nøgleaktører fra de kreative og kulturelle industrier, investorer,finans- og offentlig sektor samt IT- og markedsføringsrelaterede virksomheder,for ikke at nævne pionerer og frontløbere i økosystemet.

2022-udgaven af Nordic Blockchain Conference vil bidrage til, og fjerneblokeringen af, forretningspotentialer ved at skabe forbindelser fra et intimtrum med kun 370+ dedikerede og stærke deltagere, talere og sponsorer. Fordelenved en intim konference er at skabe fokus på indhold, personlige introduktionerog forretningsforbindelser med dybde.

https://www.nordicblockchainconference.com/