Vejledninger

De største NFT-markedspladser 2022

NFT-industrien er enorm. I første kvartal af 2022 oversteg NFT-handel 16 milliarder dollars, og der er adskillige markedspladser tilgængelige. Vi har valgt vores top fem platforme til handel med NFT:er i 2022 efter at have testet en række af dem.
De største NFT-markedspladser 2022
Du læser:  
De største NFT-markedspladser 2022

NFT:er har fået meget opmærksomhed i 2022, startende med Twitter, som tillod NFT-avatarer at blive brugt som profilbilleder for "Nirvana NFT:er", der blev bortauktioneret. Der er en god sandsynlighed for, at NFT:er er inkluderet i nyhedsstrømmen, uanset hvor du browser. Du tænker sandsynligvis på de fineste NFT-markedspladser, hvis du, som mange andre krypto- og NFT-aficionados, overvejer at melde dig ind på markedet, men endnu ikke har gjort det.

OpenSea

OpenSea

Det største NFT-marked, der findes, OpenSea, er fraværende på denne liste. Devin Finzer og Alex Atallah etablerede OpenSea i 2017 med den hensigt at skabe den mest åbne markedsplads for kunder, sælgere og innovatører. Både strategisk og økonomisk støttende investorer inkluderer Andreessen Horowitz, Coinbase Ventures, Blockchain Capital og Y-Combinator. Vi mener, at det er et vidunderligt sted at begynde at indsamle NFT:er på grund af platformens popularitet for brugervenlighed. Sikkerheden af din tegnebog på markeder som OpenSea afhænger for det meste af, hvordan du håndterer den. Tjek dette indlæg for at lære mere om vores foretrukne tegnebøger.

Bedst til: alle fra begyndere til avancerede brugere

Brugervenlighed: 8/10

Blockchains: Ethereum, Polygon, Klatyn

Andet: husk at OpenSea er den største markedsplads og derfor også tiltrækker flest svindelnumre, dobbelttjek altid før du køber!

Rarible

I og med at det ikke har specialiseret sig til nogen bestemt form for NFT, er Rarible ligesom OpenSea, idet du kan opdage alt fra billedkunst til film og domæner. Du har dog brug for deres $RARI-token for at handle hos Rarible. Du kan købe $RARI på cryptocurrency-børser som Coinbase eller Crypto.com; Besøg denne side for at se en liste over vores bedste valg. Det faktum, at Rarible er den foretrukne platform for berømtheder som Pak, Lindsay Lohan og Floyd Mayweather Jr., har ført til nogle af de mest omtalte salg på NFT-markedet. For eksempel blev Steve Jobs' første jobansøgning solgt på Rarible. For nylig har Rarbile også nævnt, herunder understøttelse af Solana, hvilket skulle øge rækkevidden markant.

For Bedst

til: alle fra begyndere til avancerede brugere

Brugervenlighed: 8/10

Blockchains: Ethereum, Tezos, Flow

Andet: $ RARI bruges ikke kun til at betale for NFT:er, men fungerer også som et afstemningsværktøj til forslag til, hvordan man kan forbedre platformen

SuperRare

‍SuperRare

SuperRare er en markedsplads, der har specialiseret sig i unik og eksklusiv kunst, i modsætning til OpenSea og Rarible. Som en "Instagram meets Christie's" platform med fokus på kunst, kultur og digitale skatte, fakturerer SuperRare sig selv som sådan. Dette er den ideelle platform for dig, hvis du har en indre samler af kunst. Men på grund af vægten på kurateret kunst og eksklusivitet, er SuperRare måske ikke den bedste mulighed for dig, hvis du ønsker at købe nogle af de mest kendte og omtalte NFT:er. Sammenligner man SuperRares gebyrer med dem for OpenSea og Rarible, er de forskellige. SuperRare koster købere 3 % i transaktionsgebyrer, og kunstnere modtager 10 % af alle brugte køb foruden 15 % kommission på førstehåndssalg.

Bedst til: samlere af kureret og eksklusiv kunst

Brugervenlighed: 8/10

Blockchains: Ethereum

Andet: Da SuperRare kun understøtter Ethereum, skal du være parat til at betale gasgebyrer, hvis du vil handle hos SuperRare!

Binance NFT

Binance NFT

Binance er helt sikkert kendt for mange af jer som en kryptobørs. De gjorde deres indtog i NFTs i sommeren 2021 med kunst fra bl.a. Andy Warhol. Binance NFT er en meget intuitiv platform og lister alle slags NFT:er fra Esports til spil og kunst. For nylig havde de f.eks. et samarbejde med den populære løbe-app STEPN og Asics, hvor de droppede NFT:er af Asics-sneakers. Binance NFT er meget nem at bruge og får den højeste score på brugervenlighed på listen!

Bedst til: Binance-kunder og dem, der vil udforske alt krypto og

Brugervenlighed: 10/10

Blockchains: Ethereum og Binance Smart Chain

Andet: fordi Binance NFT er forbundet til kryptobørsen Binance, kan du nemt sende penge via kreditkort eller bankgiro

Nifty Gateway

Nifty Gateway er endnu en af ​​de mest velrenommerede NFT-markedspladser derude, og en du sikkert har hørt om. Nifty Gateway står bag nogle af de største salg på NFT-markedet og er en af ​​de foretrukne platforme for de mest veletablerede NFT-skabere såsom Beeple. Nifty Gateway blev skabt med missionen om at gøre NFT:er universelt tilgængelige og hævdede, at de "ikke vil hvile, før 1 milliard mennesker samler NFT:er". Nu om dage er Nifty Gateway ejet af de kendte kryptoinvestorer Winklevoss' tvillinger, som du måske husker fra filmen "The Social Network".

Bedst til: dem, der ønsker at indsamle NFT:er fra berømte kunstnere som Grimes, Deadmau5 eller Lil Yachty Brugervenlighed

Brugervenlighed: 9/10

Blockchains: Ethereum

Andet: Nifty Gateway arrangerer NFT-drop med berømte kunstnere hver tredje uge, hvor

Afslutningsord

Vi håber, du har nydt guiden og fundet en eller flere NFT-markedspladser, du gerne vil udforske! Hvis du har brug for hjælp til at vælge en wallet til at holde dine NFT:er i eller en kryptobørs til at købe Ethereum på, så tjek disse artikler:

Best Crypto Exchanges